Готовий бізнес з реставрації подушок

 

Раді вітати Вас на сайті компанії "Пуховий Мир". Основним напрямком діяльності нашої фірми є створення конкурентоспроможних підприємств у сфері побутового обслуговування. Ми пропонуємо Вам відкрити свою справу в сфері послуг.

Наша компанія допоможе Вам зайнятися бізнесом і відкрити салони з реставрації подушок, чищення подушок перин і ковдр. Бізнес у сфері побутового обслуговування на сьогоднішній день є одним з найбільш доступних і перспективних.

Перевага даного бізнесу в невеликих початкових вкладеннях і швидкі окупності. Як показав час, цей бізнес довговічний і зарекомендував себе як стабільний, він не має сезонності, справа йде в будь-який час і, як правило, салони з чищення працюють щодня, що також додає цьому бізнесу привабливості.

Продукція запатентована. Патент на корисну модель №71072 виданий Шевченку Євгену Олексійовичу, директору та засновнику компанії "Пуховий Мир". Всі права на продукцію надійно захищені. Будь-яке копіювання обладнання, або використання без дозволу на продукцію буде переслідуватися за Законом про захист авторських прав!

Компанія «Пуховий Мир» є динамічною фірмою у сфері виробництва обладнання для чищення подушок. Ми є лідерами в цій галузі. В даний час почастішали випадки недобросовісної конкуренції з боку виробників обладнання для відновлення подушок. На жаль, виробники старого, неліквідного і морально застарілого продукту, намагаються оббрехати компанію «Пуховий Мир» і розміщують на своїх сайтах неправдиву інформацію. При цьому розміщуються фото, а також висновки експертів, на яких немає ні підпису, ні печатки. Ми заявляємо, що інформація, про продукцію, що випускається нами, яка розміщена на інших ресурсах, без нашого відома, є брехнею, мета якої обмовити добре ім'я нашої компанії.

Наша країна зробила європейський вибір і дуже шкода, що несумлінні компанії діють брудними методами на ринку.


Чому вибирають обладнання компанії "Пуховий Мир"?


 

 

 

Суха реставрація подушок - це механічний спосіб очищення пухо-перової маси від сміття, пилу, ворсу і інфекцій.

Як тільки з'явилася послуга реставрації подушок вона відразу ж почала користуватися великим попитом. Раніше, тільки для того, щоб перемістити перо з одного напірника в інший доводилося зіткнутися з великими незручностями. Як правило, господиням доводилося виходити на вулицю в теплу пору року і руками переміщати перо з одного напірника в інший. З появою послуги сухої чистки подушок механічним способом перо-пухова маса не тільки переміщається з одного напірника для подушок в інший, але і обеспилюється, підсушується і очищується від важких механічних включень. Плюс цієї послуги ще в тому, що Ви зможете відреставрувати подушку в будь-який час року, не чекаючи теплої погоди.

Принцип послуги дуже простий. Стара подушка розрізається, перо висипається в обладнання. У приймальному бункері перо знезаражується променями бактерицидної утрафіолетової лампи. Далі, потоками стисненого повітря, перо задувається в новий напірник. При цьому видаляються сторонні механічні включення, сміття, ламане перо, відбувається знепилювання й подсушивання пухо-перової маси. І все це займає не більше 10 хвилин.

Своєю метою ми ставимо допомогти Вам освоїти ази цієї справи і стати успішними підприємцями. Цей бізнес, як і будь-який інший, не потерпить недбалого ставлення, потрібно підходити до цієї справи з усією серйозністю і віддача не змусить себе довго чекати.

Компанія "Пуховий Мир" пропонує Вам почати роботу на обладнанні, яке на сьогоднішній день,  є найкращим і ефективним обладнанням для обробки , очищення та обеспилювання будь-якого складу перо-пухової суміші.

Ми забезпечимо Вас не тільки передовим обладнанням для реставрації подушок та чищенням подушок, але і забезпечим всіма необхідними "витратними матеріалами", а також дамо рекомендації для початку успішної роботи. Більш детельна інформація по готовим напірникам і по тканинам для пошиття напірників знаходиться на сайті http://napernik.com.ua/ . Також можливість створити заказ он-лайн прямо на сайті.

На сайті розміщено інформацію "з чого розпочати". У цьому розділі Ви дізнаєтесь: як відкрити приватного підприємця, як правильно вибрати місце для салону і багато іншого про тонкощі і труднощі, з якими Ви зіштовхнетеся в процесі роботи.

Сподіваємося, що Ви оціните переваги даного бізнесу і зробите правильний вибір!